Политика за защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

                          Политика за поверителност

Съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни ПАНДОРА ЕООД е длъжна да приема личните Ви данни които ни предоставяте относно Вас или друг член на вашето семейство без да ги разпространява. Целта на събирането на тези данни е да бъде извършена кореспонденция, да бъдат изпълнени поръчки за услуги, както и да се изготвят собствени статистики.
В настоящото изявление за поверителност са описани начините, по които ПАНДОРА ЕООД събира, държи и използва информация за отделни лица, които посещават този уебсайт. Ползвайки този уебсайт, Вие се съгласявате със събирането и използването на информацията, съгласно изложеното в настоящата за поверителност. Вие потвърждавате, че  ПАНДОРА ЕООД може периодично по своя преценка и без предизвестие да изменя, допълва и отменя или по друг начин да актуализира настоящата политика за поверителност.
Ние възнамеряваме да публикуваме измененията в политиката ни за поверителност на тази страница, за да сте напълно информирани относно видовете информация, която събираме, как използваме тази информация и при какви обстоятелства тя може да бъде разкривана. Нашата Политика за поверителност е публикувана на началната ни страница и е достъпна на всяка страница, на която се искат Лични данни. На местата, където се събират данни, може да са дадени допълнителни обяснения, ако е приложимо, относно целите, за които ще се използват данните.
Декларация за поверителност
Използваното в настоящата Политика за поверителност понятие „Лични данни“ се отнася за информация, като например Вашите имена, електронна поща, адрес за кореспонденция или телефонен номер, която може да се използва за идентифицирането Ви. По принцип ние ще обработваме Лични данни единствено съгласно изложеното в настоящата Политика за поверителност. Ние обаче си запазваме правото да извършваме допълнителна обработка, доколкото това е разрешено или се изисква от закона, или в помощ на правно или наказателно разследване.
В следващите раздели е разяснено как и кога ще събираме Лични данни от Вас.
Предназначение на Личните данни
За повечето от нашите услуги не е необходима никаква форма на регистрация, което Ви  дава възможност да посещавате сайта ни, без да ни информирате кой сте. За някои услуги обаче може да е необходимо да ни предоставите Лични данни. В такъв случай, ако решите да не предоставите поисканите от нас Лични данни, Вие няма да можете да получите достъп до определени части от сайта, а ние няма да можем да отговорим на запитването Ви.
Възможно е да събираме и използваме Лични данни, за да Ви предоставим съответните услуги, които искате, които представляват интерес за Вас, или за да комуникираме с Вас с друга цел, която е видна от обстоятелствата или за която Ви информираме при събирането на Лични данни от Вас.
Всяка информация, която събираме от Вас може да бъде използвана да:
•    Персонализираме вашето запитване и да отговорим на индивидуалните ви нужди
•    Да подобрим нашия уеб сайт
•    Да подобрим потребителската услуга
•    Да се свържем с вас чрез имейл
•    Да проведем конкурс, промоция или проучване
•    Да предоставим модифицирано рекламно съдържание
Неразкриване на Лични данни
Ние няма да продаваме, споделяме или по друг начин да предаваме Личните Ви данни на трети лица, освен съгласно предвиденото в настоящата Политика за поверителност. Възможно е също така Лични данни да бъдат предавани на трети лица, за по-нататъшна обработка съгласно целта(целите), за която(които) са събрани първоначално, или за да бъдат обработвани законосъобразно по друг начин, като например доставка на услуги, оценка на полезността на този уебсайт, маркетинг, управление на данни или техническа поддръжка. Тези трети лица са договорили с нас да използват Лични данни само за договорената цел и да не продават Личната Ви информация на трети лица, както и да не ги разкриват на трети лица, освен съгласно изискванията на закона, разрешеното от нас или посоченото в настоящата Политика за поверителност.
Възможно е също така събраните от Вас Лични данни да бъдат предадени на трето лице в случай че търговската дейност на този сайт или част от нея и клиентските данни, свързани с нея, е предмет на продажба, възлагане или прехвърляне, в който случай ние ще изискаме от купувача, правоприемника или приобретателя да третира Личните данни съгласно настоящата Политика за поверителност. Освен това, възможно е Лични данни да бъдат разкрити на трето лице, ако сме длъжни да го направим по силата на приложим закон, съдебно разпореждане или правителствен акт, или ако разкриването е необходимо по друг начин в помощ на наказателно или друго правно разследване или производство в страната.
Право на достъп, коригиране и възражение
При всяко обработване Лични данни ние вземаме мерки в разумни граници, за да обезпечим, че Личните Ви данни са точни и актуални за целите, за които са събрани. Ако обработването не е основателно необходимо за легитимна търговска цел съгласно описаното в настоящата политика или за спазването от наша страна на закона, ние ще Ви дадем възможност да възразите срещу обработването на Личните Ви данни. В случай на електронен директен маркетинг ще Ви предложим начин да изберете опция повече да не получавате маркетинг материали или начин да изберете опция за получаване, ако това се изисква по закон. Ако желаете да се свържете с нас относно използването от наша страна на Личните Ви данни или за да възразите срещу обработването на Личните Ви данни, пишете ни на адрес: info@pandora.bg. В съобщението до нас посочете наименованието на уебсайта, на който сте предоставили информацията, както и конкретната информация, която бихте искали да коригираме, актуализираме или заличим, заедно с надлежна идентификация на самоличността Ви. Исканията за заличаване на лични данни ще са предмет на всички приложими правни и етични задължения, наложени ни за съобщаване или за подаване или съхранение на документи.
Сигурност и конфиденциалност
За да се обезпечи сигурността и конфиденциалността на личните данни, които събираме онлайн, ние използваме различни защитни мерки, използваме методи за криптиране на данните. При боравенето с Личните Ви данни ние вземаме мерки за защита на информацията от загуба, злоупотреба, неоторизиран достъп, разкриване, изменение или унищожаване. Само служители, които трябва да извършат специфично действие (например изготвяне на сметка или потребителска услуга) имат достъп до лична идентификационна информация. Компютрите/сървърите, използвани за съхраняване на лична идентификационна информация се държат в защитена среда.
Предаване на данни в чужбина
Дружеството не предава данни в чужбина. Ние не продаваме, търгуваме или по друг начин трансформираме вашата лична идентификационна информация на трети страни.
Google ще използва от наше име създадената от бисквитките информация с цел оценка на ползването на уебсайта ни, изготвяне на справки относно активността на уебсайта, като ни предоставя тези справки с цел анализ.
Google може да предава тази информация на трети лица в случай че има законово задължение или ако трето лице обработва данни от името на Google. Google в никакъв случай няма да съчетава или свързва IP адреса Ви с други данни, съхранявани от Google.
Вие можете да изключите или спрете инсталирането и съхраняването на бисквитки чрез настройките на браузъра Ви, като свалите и инсталирате безплатния софтуер Opt-out Browser Add-on, достъпен на адрес: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Информираме, че в такъв случай няма да можете да използвате всички функции на уебсайта ни.С ползването на уебсайта ни Вие се съгласявате с обработването на всякакви лични данни, които Google ще събере за Вас по начина или за целите, посочени по-горе.
Лична информация и деца
Услугите на този сайт са предназначени за лица, навършили 18 години.. Ние няма да събираме, използваме или разкриваме Лични данни от непълнолетно лице, без да сме получили предварителното съгласие на лице с родителски права (например, родител или настойник) чрез директен офлайн контакт. Ще предоставим на родителя: (а) съобщение за конкретните видове лични данни, които се събират от непълнолетното лице, и (б) възможността да възрази срещу по-нататъшно събиране, използване и съхранение на такава информация. Ние спазваме законите за защита на децата.
Линкове към други сайтове
Настоящата политика за поверителност се прилага само за този уебсайт, но не и за уебсайтове, собственост на трети лица. Възможно е да публикуваме линкове към други уебсайтове, за които смятаме, че могат да представляват интерес за нашите посетители. Целта ни е да осигурим, че тези уебсайтове са от най-високо стандарт. Но поради естеството на интернет, ние не можем да гарантираме стандартите за поверителност на уебсайтове, към които даваме линкове, или да отговаряме за съдържанието на други сайтове, различни от този сайт, и настоящата Политика за поверителност не е предназначена да се прилага за който и да е свързан сайт, който не е собственост на ПАНДОРА ЕООД.
„Бисквитки“ и интернет тагове
Възможно е да събираме и обработваме информация за посещенията Ви на този уебсайт, като например страниците, които посещавате, уебсайта, от който идвате, и някои от търсенията, които извършвате. Ние използваме тази информация, за да подобрим съдържанието на сайта и да съберем обобщена статистика за лицата, които ползват сайта ни, за вътрешни цели във връзка с прочуването на пазара. В този процес е възможно да инсталираме „бисквитки“, които събират информация за наименованието на домейна на потребителя, Вашия доставчик на интернет услуги, операционната Ви система, както и датата и часа на достъп. „Бисквитка“ е малък информационен елемент, изпращан до браузъра Ви и съхраняван в твърдия диск на компютъра Ви. Бисквитките не увреждат компютъра Ви. Можете да настроите браузъра си да Ви уведомява, когато получите „бисквитка“, което ще Ви позволи да решите дали искате да я приемете или не. Бихме искали да Ви информираме обаче, че ако не приемете бисквитките, няма да можете да ползвате пълната функционалност на софтуера на браузъра Ви. Възможно е също да получаваме услугите от външни лица, които ни помагат при събирането и обработването на описаната в този раздел информация. С помощта на тези тагове/бисквитки третото лице – партньор или партньорът за уеб анализ може да събира данни за посетителите на нашия и на други сайтове, да изготвя справки за нас относно активността на уебсайта и да предоставя други услуги, свързани с ползването на уебсайта и интерне1.
Отписване
Ние използваме имейл адреса, който ни предоставяте, за да ви изпращаме информация, свързани с вашите запитвания или поръчки за предоставяне на услуги, по-рядко новости за нашата компания, свързана с предоставяните услуги и др. информация. Ако, в който и да е момент, решите, че искате да се отпишете от имейл абонамента и не желаете да получавате повече имейли в бъдеще, включили сме подробни инструкции за отписване в края на всеки имейл.
Свържете се с нас
Ако имате въпроси или оплаквания относно спазването на настоящата Политика за поверителност от наша страна, или ако искате да направите препоръки или коментари относно подобряване качеството на нашата Политика за поверителност, пишете ни на адрес: info@pandora.bg



 
 
гр. Варна, ул. "Орлово гнездо" №51
тел.: 052/300 233;
факс: 052/305 539
Е-mail: info@pandora.bg
Е-mail: pandoraeood@abv.bg
Пандора ЕООД - Варна
За нас
Дейности
Орган за
Акредитация
Обхват
Сертификати
Партньори
 
  2019,Пандора ЕООД. Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Политика за защита на личните данни